Alles over verzenden

We begrijpen goed dat je wilt weten hoe wij jouw bestelling verwerken en verzenden, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarom leggen we hier uit hoe wij te werk gaan. Maar eerst even de belangrijkste punten op een rijtje.

  • Wij versturen al onze zendingen met track & trace zodat jij jouw bestelling altijd kan volgen.
  • Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur? Je bestelling wordt dezelfde dag verstuurd.
  • gratis verzending vanaf 20 euro binnen Nederland en België. Bestel je voor minder dan 20 euro? Dan brengen wij 2,95 euro verzendkosten in rekening.
  • Wij verzenden bestellingen binnen Nederland en België met 24 uursservice. DHL bezorgt 98% van de bestellingen binnen 24 uur. Dit houdt in dat jouw bestelling normaal gesproken de volgende dag bezorgd wordt (ook op zaterdag). Voor België maken wij gebruik van PostNL.
  • De meeste bestellingen worden verzonden in een bubbelenvelop die door de brievenbus past; je hoeft niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen.

Brievenbuspost of toch een pakketje?

De meeste bestellingen passen door de brievenbus, waardoor jij niet thuis hoeft te zijn om deze in ontvangst te nemen. Handig! Producten die groter zijn dan de standaard brievenbusafmetingen zoals accessoires worden via pakketbezorging geleverd. Je ontvangt van ons altijd een track and trace zodat je precies weet wanneer je jouw bestelling thuis kunt verwachten.

Check je adres!

Check goed of je het juiste adres hebt opgegeven. Is er iets mis? Neem dan snel contact met ons op!

We raden je aan je thuisadres op te geven, omdat vrijwel alle bestellingen gewoon door de brievenbus passen. Wel kun je na het plaatsen van jouw bestelling in de Mijn DHL app ervoor kiezen om je bestelling alsnog op een DHL Servicepunt te laten bezorgen.

Bezorgdagen

Besteld vóór 18:00 uur op        

Levering Nederland en België

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Alles over retourneren via ons online retourportaal

Bij Trendyhoesjes streven we ernaar om jouw winkelervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom begrijpen wij dat het retourneren van je bestelling eenvoudig en snel moet verlopen. Via ons online retourportaal meld je jouw bestelling binnen één minuut retour en genereer je een retourlabel.

Als je jouw product wilt retourneren is het belangrijk dat deze aan de retourvoorwaarden voldoet:

  • Je hebt je retour binnen 45 dagen na ontvangst retour gemeld via ons retourportaal.
  • Na de retourmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.
  • Wil je een product ruilen? Dan ontvang je een gratis retourlabel.

Meld je bestelling eenvoudig binnen één minuut retour via ons online retourportaal en genereer een retourlabel via PostNL.