Over Trendyhoesjes.nl

Scherp geprijsde accessoires voor jouw telefoon/gadget.

Trendyhoesjes.nl is een bedrijf wat accessoires aanbiedt voor jouw smartphone/gadget. We streven naar een zo uitgebreid mogelijk assortiment voor de laagste prijs. Alle accessoires versturen wij direct uit voorraad, zodat jij zonder te veel te betalen snel kunt genieten.

Voordelig
Een telefoon/tablet is een dure gadget, dat snappen wij maar al te goed. Daarom houden wij constant de markt in de gaten om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, met als resultaat dat jij nooit te veel betaalt voor je accessoires.

Levering uit voorraad
Alle accessoires op onze website worden uit voorraad geleverd. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag.

Gratis verzending vanaf 20 euro
Alle bestellingen worden gratis verzonden vanaf 20 euro, zodat je van nog meer voordeel geniet.

45 dagen bedenktijd
Je hebt bij ons 45 dagen de tijd om over je aankoop na te denken. De verkeerde accessoire besteld? Geen enkel probleem, wij lossen het graag samen met je op. Natuurlijk krijg je gewoon het aankoopbedrag terug als je retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden.

Bedrijfsgegevens

Trendyhoesjes.nl
Spaarpot 1 A
5667 KV Geldrop

Telefoon: 040- 218 06 11
E-mailadres: [email protected]


Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Als je ons op werkdagen mailt, kun je dezelfde dag een reactie verwachten.

KVK nr: 82370516
BTW nr: NL862439085B01

Geschillenbeslechting

Wij zijn aangesloten bij de Europese Commissie, een entiteit voor alternatieve geschillenbeslechting. Informatie over de Europese commissie vind je hier.