Bij Trendyhoesjes.nl heb je de keuze om jouw bestelling op verschillende manieren te betalen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende betaalmethodes die beschikbaar zijn:

iDeal
Met iDeal reken je jouw bestelling makkelijk en snel af. Selecteer je eigen bank en log in bij de betrouwbare en beveiligde omgeving om direct je bestelling af te rekenen. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Achteraf betalen via Klarna
Wil jij een pre-order plaatsen of betaal je liever gewoon achteraf? Dat gaat eenvoudig via Klarna. Vul hiervoor je gegevens compleet en correct in. Wanneer je betaling is goedgekeurd door Klarna verwerken en verzenden wij je bestelling direct. Bij Klarna heb je vervolgens vanaf de leverdatum van je bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden om je betaling uit te stellen. Daar vind je op de website van Klarna meer informatie over. Word je bestelling geweigerd, dan krijg je dit direct in het betaalscherm te zien zodat je een andere betaalmethode kan kiezen. Wij brengen €0,99 in rekening voor het gebruik van deze betaalmethode.

PayPal
Met PayPal betaal je je bestelling veilig via je een PayPal-account. Dit account koppel je aan je creditcard of bankrekening. Wij verwerken je bestelling direct na ontvangst van de betaling. Bij gebruik van PayPal wordt 4% extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard
Bij ons betaal je ook makkelijk en veilig met een creditcard van MasterCard en Visa. Nadat je de creditcardgegevens hebt ingevuld, wordt het bedrag gereserveerd. Het bedrag betaal je pas bij de maandafschrijving, afhankelijk van de creditcardmaatschappij. We brengen geen extra kosten in rekening voor een creditcardbetaling en verwerken je bestelling direct.

Bancontact
Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Met jouw eigen bancontact kaart of de bancontact app reken je eenvoudig en snel af. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

KBC
Ben je klant van de Belgische bank KBC/CBC? Dan kan je eenvoudig betalen door gebruik te maken van de KBC betaalmethode. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Belfius
Ben je klant van de Belgische bank Belfius? Dan kan je eenvoudig betalen door gebruik te maken van de Belfius betaalmethode. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Bankoverschrijving
Kies je ervoor om de bestelling te betalen via bankoverschrijving, dan log je zelf in bij je online bankomgeving om handmatig het bedrag naar ons over te boeken. Na het plaatsen van de bestelling heb je twee dagen de tijd om het bedrag over te maken, daarna wordt je bestelling geannuleerd.

Boek het bedrag over naar onderstaand rekeningnummer en vermeld je ordernummer in de omschrijving:

Trendyhoesjes
NL90 RABO 0154 8588 38

Let op: heb je gekozen voor achteraf betalen via Klarna? Gebruik dan de betaalgegevens die je hebt gekregen van hen en niet ons rekeningnummer.